Utsikt över öppna landskap

Få saker stimulerar den breda massan människor som en riktigt vacker utsikt. En vacker utsikt kan bestå av hav, skog, fält eller inspirerande stadsmiljöer. De allra mest svindlande utsikterna får man från hög höjd, med tryggheten av att befinna sig bakom ett säkert fönster - som från riktigt höga byggnader.

Nordens högsta byggnad

Turning Torso i Malmö är Sveriges - faktiskt hela Nordens - högsta byggnad, och dessutom ett arkitektoniskt mästerverk. Folk som besöker Malmö, eller Skåne i allmänhet har nu för tiden ofta som mål att besöka Turning Torso, helst av allt åka upp i byggnaden. Faktum är att man kan boka sin konferens i Turning Torso nu. På våning 53-54 finns Sky High Meetings som skräddarsyr konferenser för stora såväl som små sällskap och flottare lokaler för konferens i Skåne får man leta efter. Det är fräscht, modernt och bjuder på en oslagbar utsikt över Malmö och Östersjön.

Det finns så mycket att se...

Svenska städer är kända över hela världen för sin höga standard och vi svenskar är själva för dåliga på att resa runt inom landets gränser. Det finns så mycket att se och göra i detta avlånga, alltjämt omväxlande land. Skillnaderna mellan Stockholm, Göteborg och Malmö är stora, trots att det är de tre största städerna i landet - man har nästan ett ansvar att lära känna såväl dem som mindre orter från norr till syd.

Ett bra sätt att ta lite av ansvaret för detta är att förlägga konferenser på olika platser, gärna en bit "hemifrån". Skåne är ett fantastiskt landskap och Malmö är ju "porten till Europa" sedan Öresundsbron invigdes. 

13 Sep 2016