Smarta tips då du ska boka hotell

Ett vanligt boendealternativ både i Sverige och i utlandet är hotell. Att bo på hotell då du reser till en annan stad, eller ett annat land är inte fel. Det är även trevligt att ibland ta in på hotell i den stad man bor. Det finns billiga hotell i Göteborg som ett exempel. Det finns en del tips med, för att hitta bra hotell, till bra pris. Tänkte vi ska delge er dessa här i denna text.

Knep då du ska boka hotellrum

När du ska boka hotell så är det bra att först kolla av hotellet vad andra har sagt om det. Det är bra att läsa positiva och negativa recensioner om det, så att du kan bilda dig en egen uppfattning om hotellet. 

En annan viktig aspekt då du ska boka hotell är att fundera på vad som är viktigt för dig. Är det ett måste med wifi eller att frukost ingår eller räcker det att det finns en säng att sova i för att du ändå inte ska tillbringa så mycket tid på rummet?

Om du söker på nätet, så filtrera då sökresultaten och basera dem på vad för hotell du är ute efter. Dubbelkolla även hotellets läge samt var uppmärksam på vad för typ av rum det är du bokar. Ta även reda på exakt vad som ingår i priset. 

Det är också viktigt att inte fokusera allt för mycket på hur många stjärnor ett hotell har, då det inte alltid ger en rättvis bild i hur hög klass de håller. 

 

11 Sep 2020