Piffa till det med ljusslingor ute

Nu när hösten är här, så blir det ju rätt mörkt ute. Det man kan göra, det är att ha en massa olika ljusslingor ute. Det för att göra det lite ljusare och lite mysigare. Det är inte bara till jul man kan ha ljusslingor ute alltså! Se bara till att dina ljusslingor är för utomhusbruk innan du sätter upp dem. Se även till att du har el på rätt sätt. Behöver du installera nytt inom el, kontakta då en elektriker i Lerum för att hjälpa dig. Att hänga upp ljusslingor ute kan göras på en massa sätt. Ett sätt är att hänga flera stycken vid uteplatsen, så att det blir som ett tak.

Inred med ljusslingor ute

Utomhus finns det ju en massa att nyttja för att hänga upp slingor med ljus. Du kan hänga dem i träd, på plank, på buskar, och annat. Om du har långt till ett uttag, satsa på sådana som går på batteri. Vill du variera dig, lägg ljusslingor i olika lyktor och ställ där de passar. Även då sådana som går på batteri. Lika snyggt inne med för den delen.

Du kan även vira ljusslingor runt olika saker, för att skapa något snyggt. Rockring med ljusslingor runt kan bli en häftig sak att ha. Du kan även bygga upp i ett fat med ved, och ha ljusslingor istället för att tända veden. 

Du kan göra lite som du vill med ljusslingor, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

23 Oct 2021