Hotell Riverton

Göteborg har många bra hotell varav ett av dem är Hotel Riverton. Så vill du bo på hotell i Göteborg och det i den centrala delen, så är detta hotell att rekommendera. På detta hotell finns det många fina rum, som städas varje dag. Det finns även två restauranger och en bar. På hotellet hittar du även ett fullständigt spa samt att de även har ett gym och en bastu.

Själva hotellet, det ligger mindre än 15 minuter med bil från Nya Ullevi och Liseberg. Detta lyxiga hotell är inte fel att stanna över på, en natt eller flera. 

Flera bekvämligheter

På detta hotell i Göteborg finns det flera bekvämligheter. Bland annat har de ett spa, som heter Serenity Spa by Riverton, där du kan njuta av olika behandlingar. Det finns även två restauranger. Den ena, Restaurant ONE är bufférestaurang som endast serverar frukost. Den andra, den heter View Restaurant & Skybar som är restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi. Denna ligger på 12:e våningen och ger en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp.

Upptäck Göteborg

När du bor på detta hotell i Göteborg, så har du nära till många av de sevärdheter och aktiviteter som finns i staden. Det gör att du enkelt kan gå, ta spårvagnen eller bilen till det du vill se eller det du vill göra. Det är ett promenadvänligt område och det passar även för den som vill shoppa.

3 Jun 2022