Elcyklar i Göteborg och Örebro

Är det så att du har bestämt dig för att göra slag i saken och köpa dig en elcykel? Det är ett smart val. Det finns en bra butik, som finns Göteborg, dels har elcyklar i Örebro, samt att de även finns i andra städer i vårt avlånga land. Det är Elcykelpunkten. Så det kan vara bra att gå till den butiken som är närmast dig där du bor. 

En elcykel är bra att ha i vardagen, så väl som du kan ta med den på cykelsemester om du vill. Kanske testa att cykla mellan just Göteborg och Örebro. Det är ju "bara" 309 km cirka!

Testa Sverigeleden

En bra cykelled att cykla, oavsett om du har en elcykel eller en vanlig, det är Sverigeleden. Den är en nästan rikstäckande cykelled och passerar alla Sveriges landskap utom Gotland. Denna led går via gamla kulturlandskap och följer mestadels mindre trafikerade vägar inne i landet. När den går via större städer, så går leden huvudsakligen längs med bilfria cykelbanor. 

Denna led gör det även enkelt att ansluta till andra cykelleder längs med vägen. Då bland annat ustlinjen, Mälardalsleden, Västgötaleden, Dalslandsleden, Vättern-Sommenleden, Runt Vättern-leden och Banvallsleden.

Cykla hemma

Om du har nära till jobbet, så kan det vara smart att ställa bilen och ta cykeln de flesta dagarna. Det är bättre för både miljön samt för din plånbok. Inte minst nu när både bensinen och dieseln är så dyr!

1 Feb 2022