Besök Göteborg

Göteborg är en vacker stad, väl värd att besöka. Denna stad är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm. Att resa hit är enkelt med både flyg, tåg, buss och bil. Inom staden fungerar det fint att promenera, ta spårvagnen eller stadsbuss. Om du har planer på att besöka Göteborg, så finns det en del ”måsten” du inte få missa. Göteborg har mycket att erbjuda och det kan vara svårt att välja, så därför plockar vi här ut ett par guldkorn åt dig.

Fem saker du inte ska missa i Göteborg

Liseberg är en sak du bör besöka. Sommartid är det karuseller, åkattraktioner, femkamper och mycket mer och under december är det Jul på Liseberg.

Dagstur i Göteborgs skärgård är en vacker upplevelse och du kan på under en timme nå karga klippor så väl som pittoreska fiskebyar.

Ta en tur med Paddan. Denna sightseeingbåt tar dig längs Göteborgs kanaler och du får lära dig mer om Göteborgs historia.

Besök Universeum, en regnskog mitt i stan! Här får du se exotiska växter och djur bland annat.

Fika i Haga. Haga är en stadsdel i Göteborg som har flera caféer så väl som små mysiga butiker.

Det finns givetvis mer att se och upptäcka i Göteborg, missa inte att köpa färska räkor i Feskekôrka. Shoppa Göteborgsk design, besöka Trädgårdföreningen eller äta gott på en av alla restauranger som finns i staden.

Boka hotell i Göteborg

Ska du hinna med att se allt du vill se i Göteborg är det en bra idé att boka ett bra boende. På www.billigahotellgöteborg.com hittar du många billiga hotell.

18 Sep 2016