3 fördelar med digitala lås

Smarta och digitala lås är ingen nyhet, de har faktiskt funnits ett tag. Men just nu är det allt fler som sett alla de fördelar man får genom att byta till ett digitalt system. Vi ger dig tre av de allra största fördelarna som gäller både B&B, hotell och privat. Vill du veta mer om smarta lås, kolla Iloq Göteborg som kan hjälpa dig. 

Fördel 1 - Låste jag verkligen dörren?

Hur många är vi inte som fått vända på parkeringen för att gå tillbaka och känna på ytterdörren? Det är väl okej, men om du redan tagit bilen ut ur stan och är halvvägs till Alingsås när tanke på en olåst dörr dyker upp är det mindre kul. Med ett smart lås kan du kolla i appen på telefonen och ser direkt om det är låst. Och du - det går att fjärrlåsa också.

Fördel 2 - Du kan hyra ut din bostad

En Bed and Breakfast kan dela ut temporära nycklar som har en viss giltighetstid men för dig som har privat bostad så innebär smarta lås att du tryggt kan hyra ut den. De som hyr av dig kan inte kopiera nycklar och få tillgång till bostaden efter hyrtiden löpt ut. 

Fördel 3 - Allt blir så mycket enklare

Glöm nyckelknippan som skaver i fickan eller som glöms kvar på diverse ställen. Inte heller riskerar du att ett lekande barn tar den och får den att försvinna. Ett digitalt lås har du alltid koll på och livet blir bra mycket enklare. 

25 Mar 2022